کیمیا کاسیان

کیمیا کاسیان فروشگاه آنلاین گلاب، عرقیات گیاهی، مکمل های گیاهی(عصاره)

کیمیا کاسیان

کیمیا کاسیان فروشگاه آنلاین گلاب، عرقیات گیاهی، مکمل های گیاهی(عصاره)

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

من صادق باقری هستم و یادم هست چندین سال پیش که می‌خواستم تخصص SEO را یاد بگیرم، همیشه از چیزی به اسم سئو تکنیکال ترس داشتم. راستش را بخواهید آن روزها فکر می‌کردم برای یادگیری تکنیکال سئو نیاز به یادگیری برنامه نویسی دارم و همینطور تصور می‌کردم مسیر آموزش آن خیلی طولانی و سخت است.

اما بعد از مدتی که به مرور وارد دنیای بهینه‌سازی سایت شدم، فهمیدم اصلاً سئو تکنیکال آن چیزی که تصور می‌کردم نیست و الکی برای خودم بزرگش کرده بودم. با توجه به اینکه می‌دانم این تصورات اشتباه گذشته من را خیلی از افراد دیگر از جمله شما دوستان هم دارید، می‌خواهم به کمک این مقاله تمامی آن‌ها را از ذهنتان پاک کنم. در این مقاله به ساده‌ترین شکل ممکن با سئو technical آشنا می‌شوید و جزء به جزئش را یاد می‌گیرید.

سئو تکنیکال چیست؟
سئو تکنیکال به بهینه‌سازی وب‌سایت از نظر فنی اشاره دارد. برخلاف سئو خارجی یا سئو داخلی، بیشتر کارهایی که در سئو تکنیکال می‌کنیم مرتبط با موتور جستجو، مسائل فنی وب‌سایت، ربات‌ها، کدهای برنامه نویسی و... هستند. لازم به ذکر است که شما عزیزان میتوانید خدمات سئو در کاشان  را از ما بخواهید. 

هدف اصلی اجرای سئو تکنیکال در وب سایت، آماده کردن سایتی است که در مرحله اول برای ربات‌های موتور جستجو به راحتی قابل درک و بررسی باشد و در مرحله دوم سایتی که ساختار صحیحی داشته و کاربر از بودن در آن و کار کردن با بخش‌های مختلفش، لذت ببرد!

 

 

چرا سئو تکنیکال؟
راستش را بخواهید فکر می‌کنم سئو تکنیکال نسبت به چندین سال قبل در ذهن مخاطبان جایگاه و اهمیت کمتری دارد. چرا؟ چون امروز سیستم‌های مدیریت محتوایی مثل وردپرس به صورت خودکار نیمی (یا شاید بیشتر) از سئو تکنیکال را در سایت پیاده می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود وبمستران تصور کنند این موضوع واقعاً قابل اهمیت نیست.

سئو تکنیکال جزو اولین قدم‌هایی است که هر سئوکار باید برای بهینه کردن وب‌سایت بردارد. برای اینکه بهتر متوجه این موضوع بشوید یک مثال از تجربه 2 سال پیشم را برایتان بازگو می‌کنم:

2 سال پیش یکی از دوستانم تصمیم گرفت فروشگاه فیزیکی‌اش را جمع کند و وارد دنیای کسب‌و‌کار آنلاین شود. بعد از راه‌اندازی سایت و انجام اقدامات اولیه، به کمک یک نویسنده شروع کرد به تولید محتوا و انصافاً هم محتواهای جذاب و خوبی در وب‌سایتش بارگذاری می‌کرد. حدود 3 ماه که از این موضوع گذشته بود یک روز با من تماس گرفت و خواست وب سایتشان را بررسی کرده و دلیل اینکه در نتایج گوگل دیده نمی‌شود را پیدا کنم.

راستش نیاز به بررسی زیادی نبود! بعد از یک نگاه 5 دقیقه‌ای گفتم در تمام این چند ماه وب‌سایت شما از دید ربات‌های موتور جستجو مخفی بوده! در اصل در تمامی این مدت، گوگل وب‌سایت این بنده خدا را نمی‌دید و به هیچ کدام از محتواهایی که نوشته بود رتبه نمی‌داد.

این موضوع به دلیل وجود یک تکه کد یک خطی در میان کدهای سایت بود؛ در اصل این تکه کد، بخشی از همین سئو تکنیکال است. همین داستان کوتاه به خوبی نشان می‌دهد که چقدر این نوع SEO می‌تواند روی موفقیت یا حتی شکست وب سایت شما تأثیرگذار باشد.

 

آموزش سئو تکنیکال
خب به بخش اصلی مقاله برویم و ببینیم که این سئو تکنیکال را چطور باید یاد بگیریم؟ اصلا از چند بخش تشکیل شده و چطور می‌توانیم آن را در وب سایت خودمان پیاده‌سازی کنیم؟ تمام سعیم را می‌کنم که در ادامه مقاله همه چیز را به ساده‌ترین شکل ممکن برایتان توضیح بدهم :) خب، به سراغ اولین فاکتور برویم.

1. سرعت سایت
سرعت سایت

شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که گوگل وقتی قرار است یک صفحه از وب سایتتان را به نتایج اول بیاورد، به عنوان یک فاکتور مهم سرعت آن را نسبت به سرعت صفحات رقبا بررسی می‌کند. این یعنی ممکن است سرعت لود پایین وب سایت شما؛ باعث شود محتوای جذاب و مفیدتان در مقابل دید کاربران قرار نگرفته و به قول خودمان «به پول تبدیل نشود!»

اما چرا سرعت؟ خب راستش گوگل به کاربران اهمیت زیادی می‌دهد و در ادامه هم کاربران از منتظر ماندن پای صفحات موبایل یا رایانه برای باز شدن صفحه سایت شما خوششان نمی‌آید. یادم هست در گذشته ما ایرانی‌ها حتی حاضر بودیم برای خواندن یک مقاله 300 کلمه‌ای در سایتی مثل ترفندستان، چند دقیقه به صفحه سفید رایانه در کافی نت نگاه کنیم و منتظر بمانیم؛ اما امروز حتی 10 ثانیه منتظر ماندن آزارمان می‌دهد.

اگر بخواهم کمی با آمار و اعداد صحبت کنم؛ باید زمان باز شدن هر صفحه از وب سایت شما چیزی بین 2 تا 7 ثانیه باشد. بنابراین به عنوان قدم اول از سئو تکنیکال باید شروع کنید به بهینه کردن سرعت وب سایتتان. چطور؟ یا با کمک آموزش‌های سطح وب یا یک برنامه نویس حرفه‌ای و خبره. پیشنهاد می‌کنم مقاله آموزش افزایش سرعت سایت در وبلاگ نوین را هم برای آشنایی بهتر مطالعه کنید.

 

ساختار بهینه برای ربات های سئو تکنیکال

 

2. ساختار بهینه شده برای ربات‌ها
ساختار بهینه برای ربات های سئو تکنیکال

گوگل و بقیه موتورهای جستجوگر برای مشاهده صفحات وب‌سایت شما، از یک‌سری ربات کمک می‌گیرند که به اسم‌هایی مثل کراولر (crawler) یا خزنده، عنکبوت و... شناخته می‌شوند. نکته مهم اینجاست که این خزنده‌ها خیلی توانایی بالایی در بررسی صفحات وب‌سایت ندارند. یعنی اینطور نیست که امروز یک مقاله بنویسید، آن را به امید خدا ول کنید و منتظر باشید که خزنده‌ها صفحه‌تان را پیدا کنند.


در اصل شما باید برای دیده شدن سایت و صفحات آن، به ربات‌ها کمک کنید. چطور؟ یکی از بهترین راهکارها، ایجاد یک ساختار قابل پیگیری و دنبال کردن در سایت است.

خزنده‌ها اصولاً برای پیدا کردن صفحات جدید، از لینک‌ها کمک می‌گیرند. یعنی اگر من اینجا به صفحه آموزش سئو در آکادمی نوین لینک بدهم، علاوه بر اینکه آن صفحه را به شمای کاربر معرفی کرده‌ام، راهی هم ساخته‌ام تا ربات‌ها به آن صفحه دسترسی پیدا کرده و ایندکسش کنند. (منظور از ایندکس ذخیره صفحه در دیتابیس گوگل و نمایش در نتایج است).

با توجه به همین مثال، وب سایت شما باید به طور استاندارد دارای لینک‌های داخلی باشد. اگر بخواهم به صورت خلاصه بگویم، باید برای همه صفحات وب‌سایتتان لینک داخلی وجود داشته باشد؛ در غیر اینصورت ممکن است خزنده‌ها به صورت ناقص سایت را خزش کنند.

3. فایل robot.txt
تا جایی که من می‌دانم ربات‌ها موجودات زبان نفهمی هستند و به راحتی نمی‌شود حالیشان کرد که ربات عزیز این صفحه را ایندکس نکن!

اما خب با بعضی زبان‌های برنامه نویسی می‌شود با آن‌ها صحبت کرد. فایل متنی robot.txt که در هاست وب‌سایت شما بارگذاری می‌شود، حاوی یک سری دستور برنامه نویسی است که با ربات‌های موتور جستجو ارتباط برقرار می‌کند. اما چرا؟

در اصل این فایل به شما کمک می‌کند نسبت به رفتار خزنده‌ها در مورد وب‌سایتتان، کمی کنترل داشته باشید. مثلاً می‌توانید به کمک فایل robot از آن‌ها درخواست کنید که صفحاتی مثل صفحه پرداخت و... سایتتان را ایندکس نکنند.

مثالی که از دوستم زدم را یادتان هست؟ دقیقاً مشکل اینجا بود که در حالت پیش فرض سایت‌های وردپرسی یک خط کد در داخل فایل روبوت می‌گذارند تا ربات‌ها نتوانند سایت ناقص را بررسی کنند و این وظیفه طراح سایت است که بعد از کامل شدن پروژه، این کد را از آن حذف کند. البته حذف کردن یا قرار دادنش هم کار سختی نیست؛ کافی است به بخش تنظیمات وردپرس بروید، سراغ گزینه خواندن رفته و تیک گزینه‌ای که در پایین می‌بینید را حذف کنید:

ایندکس کردن محتوا

اما در مورد خود فایل robot.txt به صورت پیش‌فرض وردپرس این فایل را برای وب‌سایت شما می‌سازد. اما پیشنهاد می‌کنم برای آشنایی بیشتر سراغ مقاله آن در وبلاگ نوین بروید و اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.

4. صفحات 404 و لینک‌های شکسته
404 error in technical seoاگر همین حالا دچار یک خوددرگیری مزمن بشوم و تصمیم بگیرم مقاله آموزش سئو تکنیکال که در حال خواندنش هستید را حذف کنم؛ زمانی که بخواهید بار دیگر به آن وارد شوید، با یک صفحه 404 روبرو خواهید شد. در اصل صفحات 404 صفحاتی هستند که محتوای آن به طور کامل حذف شده‌ است.

در ادامه هر لینکی که از وب‌سایت شما به صفحات 404 سایت خودتان (یا دیگران) داده شود؛ یک لینک شکسته است. خب؟ در اصل تمامی این مقدمه‌چینی‌ها برای این بود که بگویم ربات‌های گوگل از این صفحات 404 متنفرند و وجودشان در سایت شما باعث کاهش قدرت سئو تکنیکالتان می‌شود.

راهکار چیست؟ راهکار استفاده از ریدایرکت 301 است. به کمک این ریدایرکت شما می‌توانید ربات‌ها و کاربرانی که وارد این صفحات حذف شده می‌شوند را به صفحات مرتبط (اغلب صفحه اصلی سایت) هدایت کنید.

5. جلوگیری از وجود صفحات تکراری (duplicate content)
تگ کنونیکالمشکل محتواهای تکراری اغلب مشکلی است که فروشگاه‌های اینترنتی با آن روبرو می‌شوند. مثلاً فروشگاهی که در محصولاتش، 5 تلفن همراه LG مدل k8 دارد و تنها تفاوت آنها در رنگشان است. در اصل تمامی این 5 صفحه یک محتوا و توضیحات محصول یکسان و جزئیات مشابه دارند.

گوگل در مقابل محتواهای تکراری درون وب سایت شما ساکت نمی‌شیند و ترجیح می‌دهد اعتبار سئوتان را کاهش دهد.

اما خب راه حل این مشکل چیست؟ چطور یک فروشگاه می‌تواند محصولات مشابه را هم در وب سایتش داشته باشد؟

سئوی خارجی چیست؟ (آشنایی با تکنیک‌های واقعاً مفید!)حتما بخوانید: سئوی خارجی چیست؟ (آشنایی با تکنیک‌های واقعاً مفید!)
راه حلی که خود گوگل برای این مشکل تعیین کرده، استفاده از تگ کنونیکال است. با کمک این تگ شما می‌توانید به گوگل بفهمانید که از میان صفحات تکراری در سایتتان، کدام یکی نسخه اصلی است و کدام را در نتایج ایندکس نکند.

 

6. امنیت سایت!
گوگل نسبت به امنیت وب سایت‌های سطح وب به شدت حساس است. یعنی کافی است ربات‌های این موتور جستجو متوجه شوند یک جوجه هکر به سایت شما نفوذ کرده تا آبرو و حیثیت‌تان را ببرند! در اصل اگر وب‌سایت شما هک شود و گوگل آن را بفهمد، باید در مدت زمان کوتاهی منتظر کاهش رتبه‌های آن باشید.

چون در این حالت علاوه بر کاهش خودکار رتبه‌ها، گوگل در نتایج هک شدن وب‌سایتتان را برای کاربران سطح وب هم بازگو می‌کند تا آنها وارد سایتتان نشده و عملاً یک برندسازی منفی برایتان شکل می‌گیرد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم حتماً برای افزایش امنیت سایت خودتان اقدام کنید.

ssl
sslssl همان چیزی است که باعث می‌شود وب سایت ها به جای آدرس http، با آدرس https نمایش داده شود. یعنی کل قضیه سر همان s آخر آدرس است. در اصل ssl یک پروتکل امنیتی است که از انتقال اطلاعات بین سایت و کاربرانتان حفاظت بیشتری می‌کند. چند سالی است که گوگل نسبت به وجود ssl در سایت‌ها حساسیت زیادی نشان می‌دهد. یعنی اگر از این پروتکل امن استفاده نکنید، گوگل از ورود کاربران به سایتتان جلوگیری می‌کند. اگر قصد فعالسازی آن را دارید؛ باید به پشتیبانی هاستینگ خودتان پیام بدهید تا شما را راهنمایی کنند؛ همینطور می‌توانید از مقالات رایگان آموزشی سطح وب کمک بگیرید.

7. سایت مپ
سایت‌مپ سایت هم مثل فایل روبوت، یک فایل متنی با فرمت xml است؛ اما کارکرد آن‌ها با هم فرق دارد. در اصل سایت‌مپ فایلی است که لینک همه صفحات و‌‌ب‌سایتتان درون آن قرار می‌گیرد؛ از صفحات مقالات گرفته تا برگه‌ها و... . اما چرا؟

چون ربات‌های موتور جستجو به صورت خودکار همیشه سایت‌مپ سایت شما را بررسی می‌کنند. آن‌ها با بررسی لینک‌های درون این صفحه، راحت‌تر می‌توانند صفحات را پیدا کرده و آن‌ها را بررسی کنند. بنابراین با ساخت سایت مپ روند خزش ربات‌ها روی سایتتان را راحت‌تر می‌کنید.

در مقاله «سایت مپ چیست» وبلاگ نوین می‌توانید یاد بگیرید که چگونه نقشه سایت بسازید و به گوگل معرفی کنید.

در ضمن می توانید خدمات دیجیتال مارکتینگ در کاشان را که شامل سئو، تولید محتوا، مشاوره، برنامه بازاریابی، سوشال مدیا، طراحی سایت و... می شود را از ما بخواهید.

8. استراکچر دیتاها
به طور عادی، گوگل به کمک یک‌سری الگوریتم و فاکتورهای از پیش تعیین‌شده تشخیص می‌دهد که محتوای وب‌سایت شما چقدر باکیفیت است. مثلاً با بررسی چگالی کلمه کلیدی، وجود کلمات مرتبط، تصاویر و... در متن محتوا می‌فهمد که صفحه شما چقدر برای بودن در نتایج اول لیاقت دارد؛ اما به طور کلی توانایی تشخیص محتوای خود صفحه را ندارد.

در ادامه یک سری کدهای برنامه‌نویسی که به آن‌ها استراکچر دیتا می‌گویند؛ می‌توانند در شناخت خود محتوای صفحه هم به گوگل کمک کنند. اگر شما از کدهای استراکچر دیتا در برنامه‌نویسی وب‌سایتتان کمک بگیرید، گوگل محتوایتان را بهتر درک کرده و در ازای زحمتی که می‌کشید؛ علاوه بر بر افزایش اعتبارتان، نحوه نمایش سایتتان در نتایج را هم تغییر می‌دهد. مثلا به تصویر پایین نگاه کنید:

استراتکچر دیتا

نمایش قیمت، ستاره و... در نتایج گوگل یکی از مزایای استفاده از کدهای استراکچر دیتا است. پیاده‌سازی این کدها در سایت بهتر است به کمک یک متخصص سئوکار انجام شود.

9. آدرس‌ صفحه‌ها را ساختارمند کنید
تاثیر URL در سئو تکنیکال

یکی دیگر از فاکتورهای سئو تکنیکال، موضوع URL‌هاست. در واقع گوگل به زیبایی و کوتاه بودن آدرس صفحات سایت شما هم اهمیت می‌دهد. البته نه آنقدر زیاد ولی در هر حال این موضوعی است که می‌توانید با توجه به آن، سایتتان را نسبت به قبل بهینه‌تر کنید. برای ساخت URL صفحات به این موارد دقت داشته باشید:

در URL از حروف بی‌معنی استفاده نکنید
از کلمه کلیدی به فارسی یا انگلیسی در URL استفاده کنید
ترجیحا آدرس صفحاتتان کوتاه باشد
10. لینک‌های بردکرامب (Breadcrumbs)
لینک‌های بردکرامب همان لینک‌ها یا مسیری هستند که در بالا یا پایین صفحات وب سایت، به کاربر نمایش می‌دهند دقیقاً الان در کدام نقطه سایت قرار گرفته. به عنوان نمونه به تصویر پایین نگاه کنید تا بهتر متوجه منظورم بشوید:

همانطور که می‌بینید، بردکرامب از چند لینک داخلی ساخته شده. پس در مرحله اول به ایجاد یک ساختار لینک سازی در سایتتان کمک می‌کند و در مرحله دوم باعث بهینه سازی تجربه کاربران از کار با سایت شما می‌شود.

11. قالب ریسپانسیو و متناسب با موبایل
قالب ریسپانسیو سایت در اصل قالبی است که نسبت به اندازه صفحه نمایش کاربر واکنش نشان می‌دهد. مثلاً زمانی که شما با رایانه به سایت نوین سر بزنید، سایت را متفاوت از زمانی می‌بینید که با تلفن همراه یا تبلت وارد آن شوید. این به خاطر ریسپانسیو بودن سایت است که نسبت به اندازه صفحه نمایش شما کوچک و بزرگ می‌شود تا بتوانید به بهترین شکل ممکن همه اجزای آن را مشاهده کنید.

محتوای همیشه سبز: حرفی که تاریخ انقضا ندارد!حتما بخوانید: محتوای همیشه سبز: حرفی که تاریخ انقضا ندارد!
در حال حاضر گوگل نسبت به ریسپانسیو بودن وب‌سایت‌های شما حساسیت خیلی زیادی نشان می‌دهد. بنابراین اگر هنوز از قالب‌های قدیمی استفاده می‌کنید که با صفحه نمایش کاربر تناسب ندارند؛ حتماً فکری به حال سایتتان کنید.

کلام آخر
خب؛ بالاخره به انتهای مقاله آموزش سئو تکنیکال رسیدیم. تمام سعیم را کردم تا در زمان نوشتن این مقاله، نکات تخصصی و شاید کمی سخت را به زبان ساده به شما آموزش بدهم.

در نهایت و به عنوان کلام آخر پیشنهاد می‌کنم اگر قصد دارید در دنیای سئو فعالیت کرده یا اصلاً آن را روی سایتتان پیاده کنید؛ همیشه علمتان در این زمینه را به روز نگاه دارید. با توجه به اینکه الگوریتم‌های گوگل هر روز در حال به روز شدن هستند، دانش سئو قبلی شما همیشه در معرض منقضی شدن است. اگر به دنبال یک منبع به روز برای آپدیت کردن دانشتان هستید، حتماً از مقالات وبلاگ نوین کمک بگیرید.

 

منبع : نوین هاب

  • کیمیا کاسیان
  • ۰
  • ۰

ارائه خدمات سئو و بهینه سازی سایت حرفه ای

سئو چیست؟سئو وب سایت، پیاده سازی روش هایی هوشمندانه است جهت افزایش رتبه و رنک سایت در نتایج جستجو گوگل است که موجب افزایش بازدید سایت می‌شود. موارد تاثیر گذار بر سئو و بهینه سازی سایت را به دو دسته کلی می‌توان تقسیم کرد: خدمات سئو داخلی سایت و بهینه سازی خارج از سایت.

 

به طور کلی موارد مهم داخلی سئو وب سایت عبارتند از: نحوه طراحی سایت (شامل کد نویسی، سرعت لود صفحات، ساختار صفحات، نحوه طراحی قالب، نحوه قرار گرفتن محتوا در صفحه و…) و محتوای سایت و البته در نهایت کلمات کلیدی به کار رفته در محتوای سایت. متخصصین بهینه سازی وب سایت در وب رمز پس از برگزاری جلسه مشاوره بهبود سئو، بررسی کامل وب سایت شما را از نظر طراحی و محتوا و بررسی نواقص احتمالی آن در دستور کار قرار داده و پس از تحلیل و آنالیز سایت شما و رقبا، استراتژی لازم جهت رسیدن به افزایش بازدید سایت و بهبود سئو را پیشنهاد می دهند. در مواردی طراحی مجدد وب سایت بطور حرفه ای جهت رسیدن به نتیجه قطعی ضروری است که این امر و دلایل آن توسط کارشناسان ما در جلسه مشاوره سئو سایت بررسی و طرح خواهد شد و در صورت لزوم پروژه باز طراحی سایت را جهت رسیدن به نتیجه مطلوب، شرکت وب‌رمز بر عهده می‌گیرد.

 

مزایای سئو وب سایت

با توجه به اینکه بیش از 85 درصد ورودی بازدید وبسایت ها از طریق موتورهای جستجو انجام می پذیرد، جای هیچ گونه شک و شبهه ای نیست که یکی از مهمترین روش های افزایش بازدید سایت ، بهبود سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد. این موضوع آنجا اهمیت بیشتری پیدا می کند که بدانیم عمده بازدید کنندگان ورودی از طریق موتورهای جستجو هدفمند بوده و به دنبال محصولات و خدمات شما هستند.

 

به عبارت دیگر می توانیم امیدوار باشیم بیشتر این بازدید کنندگان قابلیت تبدیل به مشتری واقعی را دارا هستند. شایان ذکر است عوامل بسیاری در نهایی کردن عملیات فروش موثر هستند که تیم حرفه‌ای وب رمز توانایی دارد تا در قالب جلسات مشاوره مارکتینگ و فروش، کمک شایانی جهت ترسیم ساختار و هدفگذاری موفقیت کسب و کارتان در زمینه فروش آنلاین ارائه دهد. با توجه به هزینه کمتر بهبود سئو در مقابل سایر راه های بازاریابی و تبلیغات، و همچنین بازدهی بالای آن و قابلیت سنجش روند و نتایج کار بطور شفاف، می توان اذعان کرد بهترین سرمایه گذاری در زمینه تبلیغات و بازاریابی در دنیای امروز ، بهره گیری از خدمات سئو و بهینه سازی وب سایت است. از آنجا که تاخیر در شروع سئوی سایت موجب عقب ماندن از رقبا است، توصیه میکنیم همین امروز جهت افزایش بازدید سایت و مشاوره بهبود سئو، اقدام کنید.

 

خدمات سئو چیست؟ چرا باید از خدمات بهینه سازی سایت استفاده کنیم؟

هدفمندترین نوع بازاریابی دیجیتال، استفاده از خدمات سئو سایت و بهینه سازی صفحات وب می باشد. سئوی سایت از نوع بازاریابی درونگرا (inbound) است، یعنی این مشتری است که سراغ شما می آید. وقتی مشتری به دنبال کالا یا خدمات مد نظر خود می گردد، از گوگل و سایر موتورهای جستجو کمک می گیرد و به برند و محصول شما خواهد رسید.

 

 

سایر مزایای استفاده از خدمات سئو

در اغلب روش های بازاریابی، پس از پایان کمپین تبلیغاتی، هیچ ورودی و مشتری جدیدی نخواهیم داشت ولی بازاریابی با استفاده از خدمات SEO از دوام خوبی برخوردار است و در بسیاری از موارد تا مدت های طولانی در صفحه اول نتایج گوگل ماندگار است.

در مقایسه با سایر روش های بازاریابی، بسیار مقرون به صرفه تر است.

 

 

برای حصول بهترین نتایج در رشد کسب و کارتان، با خدمات حرفه ای سئو از مرحله طراحی سایت تا بازاریابی دیجیتال در کنار شما خواهیم بود.

خدمات سئو سایت به منظور بررسی کلیدواژه ها، تحلیل رقبا، پیاده سازی موضوعی و تولید محتوا

مطمئن ترین خدمات سئو جهت بررسی موضوع فعالیت، خدمات و کالا، آنالیز رقبا، شناسایی و کشف بهترین کلمات کلیدی برای افزایش ترافیک ارگانیک و طبیعی سایت از طریق گوگل (Web analytics)

  • پیاده سازی بهینه ساختار سایت و خدمات اصلاح چیدمان صفحات و لینک دهی صحیح داخلی
  • برنامه ریزی برای تولید محتوای باکیفیت با عناوین جذاب، پر مخاطب و مورد پسند موتورهای جستجوی وب (Web Content Marketing)
  • خدمات به روزرسانی و آپلود محتوای تولید شده براساس یک برنامه زمانی منظم و پایدار
  • خدمات سئو ساختار سایت (کشف مشکلات فنی و رفع اشتباهات تکنیکی سئو)
  • خدمات بهینه سازی کدها و رفع چیدمان اشتباه تگ های html صفحات سایت
  • پیاده سازی و اصلاح کدنویسی رابط کاربری ریسپانسیو و مناسب موبایل
  • افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت
  • خدمات سئو سایت جهت ساخت یا اصلاح ساختار آدرس های صفحات و مطالب
  • ایجاد و اصلاح فایل رباتس، سایت مپ و ریدایرکت ها

 

خدمات لینک سازی با کیفیت و بادوام (Link building)

 

تهیه رپورتاژ آگهی ماندگار برای برند شما مطابق با سلیقه کارفرما و انتشار در سایت های مناسب

خرید بک لینک های با ارزش و افزایش طبیعی آن ها در دوره های زمانی نسبتا طولانی و منظم

حذف پیوندهای بد و جلوگیری از زیان بک لینک های مخرب

لینک سازی در شبکه های اجتماعی

 

خدمات سئوی محلی (Local SEO Services)

ارائه انواع خدمات سئوی لوکال (فرصتی بسیار عالی برای کسب و کارهای محلی و کوچک):

ثبت سایت، آدرس مکان فعالیت، شماره تماس، لوگو و تصاویر در گوگل مپ و دیده شدن در "Local Pack Listing"

استفاده از "Google My Business" برای شرکت ها و فعالیت هایی که در خارج از ایران فعالیت دارند. (به دلیل تحریم های آمریکا، امکان استفاده از این خدمات در ایران میسر نمی باشد.)

افزودن میکروفرمت ها با استفاده از Schema.org ( خدمات بهینه سازی ریچ اسنیپت)

لوکال لینک بیلدینگ و ثبت نام در دایرکتوری های مشاغل

بهینه سازی محلی لندینگ پیج های سایت

سئوی صفحات وب در اپلیکیشن استورها (ASO: Application Store Optimization)

استارت آپ ها، کسب و کارها و مشاغلی که اپلیکیشن موبایل برای بیزینس خود طراحی کرده اند، حتما برای افزایش نصب اپلیکیشن خود نیازمند سئوی صفحات خود در اپلیکیشن استورهای مختلف از جمله گوگل پلی، کافه بازار و ... هستند.

 

خدمات مشاوره سئو

آژانس خدمات دیجیتال مارکتینگ در کاشان ، تنها در پروژه های بزرگی که نیازمند همکاری تیم های تخصصی در جهت انجام چنین پروژه هایی هست، اقدام به خدمات مشاوره تخصصی در زمینه سئو سایت و بهینه سازی صفحات وب به عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی دیجیتال می نماید و از پذیرش مشاوره در پروژه های کوچک معذور می باشد.

 

آموزش سئو

آموزش سئو به صورت کارگاه های آموزشی

آموزش نحوه سئوی محتوا و درج در سایت

طراحی سایت مطابق استانداردهای سئو

طراحی سایت از طریق برنامه نویسی اختصاصی یا استفاده از سیستم های مدیریت محتوا همچون دات نت نیوک، وردپرس، ناپ کامرس و ... و ارائه انواع خدمات سئو برای پورتال سازمانی، سایت های شرکتی، فروشگاهی، خبری، اختصاصی و شخصی

طراحی مجدد سایت، انتقال محتوای سایت قبلی و ریدایرکت آدرس ها با رعایت اصول سئو

 

محاسبه قیمت و تعرفه خدمات سئو صادق باقری

انتظارات و نیازمندی های خود را با ما در میان بگذارید.

آدرس سایت خود را برای ما ارسال نمایید.

کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت، کالا یا خدمات خود را حدس بزنید.

پس از تحلیل و بررسی سایت و کلمات کلیدی شما و رقبای شما، بر اساس فعالیت هایی که باید انجام شود، مدت زمان انجام کار، قیمت خدمات سئو و نحوه ارائه آن تعیین خواهد گردید.

 

 

فعالیت سئو چقدر زمان می برد؟

میانگین زمان لازم برای کسب چند رتبه اول در صفحه نتایج گوگل بسته به موارد زیر متغیر خواهد بود:

 

میزان رقابت در کلمات کلیدی هدف و گستردگی استفاده از آن در هر صنعت

فاکتور های سایت و پیشینه آن مانند قدمت، بک لینک ها و به طور کلی دامین آتوریتی

ساختار سایت، وجود مشکلات احتمالی و برنامه ریزی زمانی برای اصلاح آنها در مدت زمانی طولانی تر جهت جلوگیری از افت شدید و ناگهانی

استراتژی تولید محتوا

در نظر داشته باشید که فرایند سئو یک چرخه بی نهایت از فعالیت هایی مانند تولید محتوا، سئوی داخلی، سئوی خارج از سایت، تحلیل و بهینه سازی مجدد می باشد. در صورت توقف این فعالیت ممکن است پس از گذشت چند ماه از سایر رقبای قدیمی جا بمانید و چه بسا رقبایی جدید و قدر وارد گود نبرد در صفحه اول نتایج موتورهای جستجو شوند.

بسته به عوامل ذکر شده در بالا، پیش بینی می شود که با فعالیت مستمر در بهینه سازی سایت، می توان طی مدت 90 تا 180 روز در کلیدواژه هایی با رقابت متوسط به اکثر نتایج دلخواه در کسب رتبه های اول نائل آمد.

  • کیمیا کاسیان